Meterkast uitbreiden in Rotterdam

Meterkast uitbreidenEen van de voornaamste redenen van stroomstoringen in woningen en bedrijfspanden, is de overbelasting van uw elektriciteitsnet. Naast natuurlijk defecten en storingen in elektrische apparatuur binnen uw woning. Wanneer het geen zin heeft om de gesprongen stoppen te vervangen of de aardlekschakelaar om te schakelen in uw meterkast, is er in veel gevallen sprake van overbelasting. Om voor deze vervelende oorzaak een passende oplossing te bieden, kunnen onze monteurs uw meterkast uitbreiden in Rotterdam. Naast het uitbreiden van uw meterkast geven we u graag advies over andere mogelijkheden om het elektriciteitsnet in uw woning zo goed mogelijk te ontlasten.

Waarom uw meterkast uitbreiden in Rotterdam?

Een meterkast uitbreiden in Rotterdam heeft als voornaamste doel het ontlasten van uw huidige elektriciteitsnet. Vanuit de meterkast worden de verschillende kamers (verdeeld over groepen in de meterkast) van stroom voorzien. Zo kunt u elektrische apparaten in huis blijven gebruiken, zonder bang te hoeven zijn dat deze uitvallen. Iedere groep krijgt evenveel stroom toegewezen, waardoor het belangrijk is dat de belasting ongeveer gelijk over de groepen verdeeld wordt.

Op het moment dat u een grootstroomverbruiker aansluit op een van de groepen in de meterkast, heeft dit consequenties voor de overige apparaten die op deze groep zijn aangesloten. De meterkast kan in dit geval namelijk niet voldoende stroom leveren, waardoor de stop van de desbetreffende groep zal springen.

Hulp bij het uitbreiden van de meterkast

Het uitbreiden van de meterkast is geen eenvoudige klus, waarbij veel fout kan gaan. Stelt u zich bijvoorbeeld voor dat groepen niet op de juiste wijze worden aangesloten, dat er nog stroom op de elektriciteitskabels staat terwijl u hiermee bezig bent, enzovoorts. Reden genoeg om hier de hulp van een specialist voor in te schakelen. Onze elektricien in Rotterdam helpt u graag op weg bij het uitbreiden van de meterkast.

Bel nu onze elektricien

Waarom kiest u voor ons?

24-uurs storingsdienst
Veilig en vakkundig
Allerlei elektra werkzaamheden
Kwaliteit staat voorop

Waarom zou u voor ons kiezen?

Alles rondom groepenkast

Wij bieden u de hulp die u nodig heeft rondom uw groepenkasten. Bel ons direct voor een afspraak!

Oplossingen bij kortsluiting

Wat uw probleem ook is, wij hebben de oplossing voor uw kortsluiting in of rondom uw huis.

Aanleggen van elektra

Net een nieuw huis en weet u niet hoe u uw elektra moet aanleggen? Wij zijn u graag van dienst!

Menu
Call Now Button