Meterkast diensten in de omgeving

  • Meterkast uitbreiden
  • Meterkast aansluiten
  • Meterkast samenstellen
  • Groepenkast vervangen

Meterkast uitbreiden in Rotterdam

Een van de voornaamste redenen van stroomstoringen in woningen en bedrijfspanden, is de overbelasting van uw elektriciteitsnet. Naast natuurlijk defecten en storingen in elektrische apparatuur binnen uw woning. Wanneer het geen zin heeft om de gesprongen stoppen te vervangen of de aardlekschakelaar om te schakelen in uw meterkast, is er in veel gevallen sprake van overbelasting. Om voor deze vervelende oorzaak een passende oplossing te bieden, kunnen onze monteurs uw meterkast uitbreiden in Rotterdam. Naast het uitbreiden van uw meterkast geven we u graag advies over andere mogelijkheden om het elektriciteitsnet in uw woning zo goed mogelijk te ontlasten.

Waarom uw meterkast uitbreiden in Rotterdam?

Een meterkast uitbreiden in Rotterdam heeft als voornaamste doel het ontlasten van uw huidige elektriciteitsnet. Vanuit de meterkast worden de verschillende kamers (verdeeld over groepen in de meterkast) van stroom voorzien. Zo kunt u elektrische apparaten in huis blijven gebruiken, zonder bang te hoeven zijn dat deze uitvallen. Iedere groep krijgt evenveel stroom toegewezen, waardoor het belangrijk is dat de belasting ongeveer gelijk over de groepen verdeeld wordt.

Op het moment dat u een grootstroomverbruiker aansluit op een van de groepen in de meterkast, heeft dit consequenties voor de overige apparaten die op deze groep zijn aangesloten. De meterkast kan in dit geval namelijk niet voldoende stroom leveren, waardoor de stop van de desbetreffende groep zal springen.

 

Meterkast aansluiten en samenstellen in Rotterdam

Gaat u uw woning in Rotterdam grondig verbouwen? Dan is de kans groot dat er ook werk aan uw elektra uitgevoerd moet worden. Is de elektrische installatie in uw meterkast al behoorlijk oud? Overweeg dan om de elektra in de installatie in uw woning te vervangen. Dit is een flinke klus, die ook nog eens nauwkeurig uitgevoerd moet worden. Een verkeerde installatie zorgt vast en zeker voor problemen. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Doe daarom een beroep op onze elektricien uit Rotterdam voor het aansluiten en samenstellen van uw meterkast!

Waarom onze elektricien uit Rotterdam?

meterkastIn Rotterdam en omgeving treft u nogal wat elektriciens aan. Hierdoor vraagt u zich ongetwijfeld af waarom u juist onze elektricien uit Rotterdam in moet schakelen. Allereerst hebben onze medewerkers jarenlange ervaring in deze branche. Wij hebben de afgelopen jaren al behoorlijk wat meterkasten aangesloten en samengesteld. Het is voor ons dan ook een fluitje van een cent om dit ook in uw woning te doen. Ten tweede voert onze elektricien uit Rotterdam de werkzaamheden ook nog eens snel uit. Er is dus snel stroom aanwezig in uw woning en dat is natuurlijk wel zo prettig. Zonder stroom wordt het namelijk lastig om uw verbouwing voort te zetten.

Zelf aan de slag in uw meterkast?

De meterkast is een complexe installatie. Wij raden u dan ook niet aan om hier zelf werkzaamheden in uit te voeren. Uiteraard kunt u zelf een uitgevallen groep weer inschakelen door de schakelaar omhoog te doen. Ga u meterkast echter nooit zelf aansluiten of samenstellen. Wanneer u hier geen ervaring mee heeft, kunnen er namelijk grote problemen ontstaan. Ten eerste zorgt een verkeerde aansluiting ervoor dat er niet overal stroom is. Daarnaast kan verkeerd aangesloten elektra kortsluiting veroorzaken. Hierdoor valt de stroom vaak uit. Het is echter ook mogelijk dat er brand ontstaat als gevolg van kortsluiting in uw meterkast. Laat het aansluiten en samenstellen van uw meterkast daarom over aan onze elektricien uit Rotterdam.

 

Groepenkast vervangen in Rotterdam

Een groepenkast vervangen in Rotterdam kan om verschillende redenen verstandig zijn. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u in een verouderd huis woont. De kans is dan aanwezig dat de woning nog voorzien is van een oude groepenkast. Ook wanneer de stroom regelmatig uitvalt, moet u overwegen uw groepenkast te vervangen. In dat geval kan de elektrische installatie namelijk defect zijn. Veel mensen hebben echter geen idee wat er komt kijken bij een groepenkast vervangen. Daarom is het ook niet verstandig om dit zelf te doen. Doe voor het groepenkast vervangen in Rotterdam dan ook een beroep op onze elektricien.

Waarom niet zelf uw groepenkast vervangen in Rotterdam?

Veel mensen denken een groepenkast zelf wel even te vervangen. De ervaring leert dat dit in de praktijk een stuk lastiger is dan gedacht. Daarbij komt dat het helemaal niet verstandig is zelf uw groepenkast te vervangen in Rotterdam. Zeker niet wanneer u dit nog nooit eerder heeft gedaan. Waarom niet? Omdat u in dat geval niet weet wat u moet doen. Hierdoor kan het maar zo dat u bepaalde elementen van de groepenkast verkeerd aansluit. Dit kan een aantal gevaarlijke situaties veroorzaken. Zo kan er bijvoorbeeld brand ontstaan als gevolg van kortsluiting in uw elektrische installatie.

Laat uw groepenkast vervangen door een elektricien

Groepenkast vervangen

Wilt u voorkomen dat er brand  ontstaat door een onjuiste plaatsing van uw nieuwe groepenkast? Laat het groepenkast vervangen in Rotterdam dan over aan onze elektricien. Wij hebben door de jaren heen namelijk talloze groepenkasten vervangen. Hierdoor weten onze ervaren elektriciens precies hoe zij te werk moeten gaan. Zij zorgen er dan ook altijd voor dat uw groepenkast op de juiste wijze vervangen wordt. Door het groepenkast vervangen aan ons uit te besteden, bent u verzekerd van een veilige aansluiting. U hoeft dus niet bang te zijn voor brand of het constant uitvallen van uw stroom. En dat is natuurlijk wel zo prettig!

Groepenkast vervangen noodzakelijk?

Wanneer de stroom in huis telkens uitvalt, denken mensen dat het noodzakelijk is hun groepenkast te vervangen in Rotterdam. Dit is echter lang niet altijd het geval. In sommige situaties kunt u uw groepenkast namelijk ook uitbreiden. Hierbij worden er extra groepen geplaatst, zodat u de apparaten gelijkmatiger kunt verdelen over uw woning. Begin daarom ook nooit direct uw groepenkast te vervangen. Nee, maar laat eerst onze elektricien eens langskomen. Op deze manier weet u of het daadwerkelijk noodzakelijk is uw groepenkast te vervangen.

Bel nu onze elektricien

Waarom kiest u voor ons?

24-uurs storingsdienst
Veilig en vakkundig
Allerlei elektra werkzaamheden
Kwaliteit staat voorop

Waarom zou u voor ons kiezen?

Alles rondom groepenkast

Wij bieden u de hulp die u nodig heeft rondom uw groepenkasten. Bel ons direct voor een afspraak!

Oplossingen bij kortsluiting

Wat uw probleem ook is, wij hebben de oplossing voor uw kortsluiting in of rondom uw huis.

Aanleggen van elektra

Net een nieuw huis en weet u niet hoe u uw elektra moet aanleggen? Wij zijn u graag van dienst!

Menu
Call Now Button