Elektra aanleggen in Rotterdam en omgeving

Wanneer u bezig bent met een verbouwing of een aanbouw aan het plaatsen bent, komt er een punt waarop de elektra aangelegd moet worden. Bij het aanleggen van elektra is het belangrijk dat dit op een veilige manier gebeurt en dat alles vakkundig wordt aangelegd. Een elektricien is hierin gespecialiseerd. Onze elektriciens beschikken over de benodigde kennis en vaardigheden om ook de elektra bij u in huis (of in uw bedrijfspand) op veilige wijze aan te leggen. Kortom, wilt u elektra aanleggen in Rotterdam? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Elektriciteitsnetwerk opbouwen in woning

Zoals gezegd is het van belang dat het aanleggen van de elektra op een veilige manier gebeurt. Dit om onveilige en gevaarlijke situaties later te voorkomen. Onjuist aangelegde elektra kan kortsluiting veroorzaken, met alle gevolgen van dien. Denk aan versmelting van kabels, kabels die door scherpe voorwerpen kapot gaan, enzovoorts. Onze elektriciens zijn bekwaam en vakkundig. Zij werken volgens de voorschriften en hebben ervaring met het aanleggen van elektra. Dankzij hun professionele werkwijze kunt u snel volledig gebruik maken van uw woning of bedrijfspand. Zoekt u een elektricien voor het aanleggen van elektra, dan kunt u bij ons terecht.

Elektra aanleggen op uw muur

Waar elektra tegenwoordig veelvuldig wordt aangelegd is in de muur, daarnaast het ook mogelijk om elektriciteit aan te leggen op uw muur. Het ziet er misschien wat minder mooi uit, maar het scheelt u wel een hoop tijd en moeite. Voordat u begint, is het verstandig om een tekening te maken. Hierin verwerkt u de kortste en volgens u meest fraaie route.

Bij het aanleggen van elektra op uw muur is het verstandig om de leidingen alleen verticaal te laten lopen. Het ziet er immers niet mooi uit wanneer de leidingen schots en scheef over uw muur lopen. Wanneer er horizontale afstanden overbrugt moeten worden, kunt u dit beter boven het plafond of onder de vloer doen. Wanneer u eenmaal weet waar de stopcontacten, schakelaars en centraaldoos moeten komen, kunt beginnen met het op maat zagen van de leidingen. De losse delen van de leidingen zijn met elkaar te verbinden door middel van moffen. Bochten zijn te maken met behulp van bochtstukken. Om de boel toch netjes af te werken, zet u de leidingen met zadels vast op de muur. Plaats het eerste zadel op maximaal tien centimeter van de lasdoos. Vervolgens plaatst u om de veertig centimeter een zadel. Bij een flexibele buis is dit dertig centimeter. Bij opbouwleidingen wordt geadviseerd om gebruik te maken van flexibele leidingen.

Onze werkzaamheden

Bij het aanleggen van elektra komen een aantal zaken kijken. Er zijn bijvoorbeeld verschillende onderdelen die aangelegd moeten worden. Zo moeten onder andere de elektraleidingen aangelegd worden en de groepenkast moet aangelegd of aangepast worden. Dit kunnen onze elektriciens voor u op professionele wijze doen. Voor zowel klussen binnenshuis als buitenshuis kunt u ons inschakelen.

Aanleg van een data netwerk in Rotterdam

Wanneer u bezig bent met de nieuw-, aan- of verbouw van een woning kunt u bijna niet ontkomen aan het aanleggen van een data netwerk in uw woning of bedrijfspand. U wilt immers op verschillende plekken in uw woning kunnen telefoneren of kunnen internetten. Voor de aanleg van een data netwerk in Rotterdam en omgeving bent u bij onze elektricien aan het juiste adres. Onze elektricien heeft een ruime ervaring in de aanleg van een data netwerk, waardoor we de kans op complicaties kunnen minimaliseren. Wanneer een data netwerk niet op de juiste wijze wordt aangelegd kunt u al snel te maken krijgen met vervelende complicaties, zoals storingen in het internet- of telefoonsignaal.

Wat maakt de aanleg van een data netwerk lastig?

Over het algemeen lopen internet- en telefoonkabels vanaf het inkomende signaal tussen uw muren door. Het kan behoorlijk lastig zijn om deze kabels zelf aan te leggen, waarbij u moet voorkomen dat de kabels tussen de muren tegen scherpe voorwerpen komen te liggen. Daarbij wilt u het inkomende signaal wellicht opsplitsen in meerdere bekabelde verbindingen, om uw computer op verschillende plekken in huis op het internet aan te kunnen sluiten. U kunt er ook voor kiezen om het inkomende signaal alleen naar de router te laten lopen, waarbij de router zorgt voor de verspreiding van een draadloos internetsignaal.

Verlichting aanleggen in de regio Rotterdam

Verlichting aanleggen is iets wat vanzelfsprekend moet gebeuren in een huis wat nieuw gebouwd wordt, een aanbouw die wordt geplaatst of bij een verbouwing. Ook kunt u beslissen dat de bestaande verlichting in huis niet (meer) voldoet en dat er daarom nieuwe verlichting aangelegd moet worden. Het aanleggen van verlichting is iets wat meteen goed moet gebeuren voor het mooiste resultaat. Het is handig om vooraf, eventueel samen met een elektricien, een verlichtingsplan te maken. Onze elektriciens zijn u graag van dienst voor het aanleggen van verlichting in Rotterdam, ook kunnen zij u van een passend advies voorzien.

Lampen in uw woning installeren

Het aanleggen van verlichting is een arbeidsintensieve klus. De bedrading van de verlichting loopt namelijk door sleuven in de muur en in het plafond. Deze sleuven worden gefreesd, zodat ze na het stucen van de muren en het plafond niet meer zichtbaar zijn. Om die reden is het belangrijk dat verlichting direct juist geplaatst wordt. Dat zorgt voor een nette afwerking. Een elektricien kan u adviseren over de verlichting en deze voor u installeren. Onze elektriciens beschikken over de benodigde kennis en vaardigheden om deze klus op nette wijze uit te voeren. Zij doen dit graag voor u in Rotterdam en omgeving.

Een verlichtingsplan

Een verlichtingsplan geeft inzicht in waar de verlichting moet komen. Ook worden in een verlichtingsplan de schakelaars meegenomen. Deze zijn essentieel bij het aanleggen van verlichting. Dankzij het vooraf maken van een verlichtingsplan, al dan niet samen met een elektricien, creëert u overzicht.

Stopcontacten aanleggen in Rotterdam

Wilt u nieuwe stopcontacten aanleggen in uw huis? Of wilt u bestaande contactdozen verplaatsen of vervangen? Heel begrijpelijk. Tegenwoordig gebruikt men zoveel elektrische apparaten dat genoeg stopcontacten in huis noodzakelijk is. U zou zelf aan de slag kunnen gaan met het plaatsen van stopcontacten, maar het blijft werken met elektriciteit. Werken met elektriciteit brengt altijd gevaren met zich mee. Het is daarom verstandig om het aan een professional over te laten. De vakkundige elektriciens van Elektrostoring Rotterdam zijn u hier dan ook graag mee van dienst. Onze elektriciens hebben al vele jaren ervaring en kunnen met iedere soort stopcontact uit de voeten.

Bestaande stopcontacten laten verplaatsen

stopcontacten aanleggen

Naast het aanleggen van nieuwe stopcontacten in uw woning is het ook mogelijk om bestaande stopcontacten door elektriciens te laten verplaatsen. Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld een meubelstuk tegen de muur heeft staan en hierdoor net niet meer bij dat stopcontact kan. Het is zonde als u niet gebruik kunt maken van de geïnstalleerde contactdozen. Het verleggen van een stopcontact voorkomt dat u bij het aansluiten van extra, nieuwe stopcontacten de groep in uw meterkast overbelast. Een elektricien kan u hierover adviseren en zorgen dat de kabels van het stopcontact op de juiste plek worden aangesloten.  Bovendien heeft een elektricien ook het juiste materiaal in huis om bijvoorbeeld een sleuf te vrezen om de kabels van het stopcontact weg te werken. Onze professionele elektriciens zorgen bovendien ook voor een mooie, nette afwerking.

Oude stopcontacten vervangen in Rotterdam

Niet alleen voor het installeren van nieuwe stopcontacten of het verplaatsen kunt u bij ons terecht, maar ook om uw oude stopcontacten te vervangen.  Als uw woning al wat ouder is, is de kans aanwezig dat uw stopcontacten niet allemaal geaard zijn. Bij niet-geaarde stopcontacten is de kans op kortsluiting groter wanneer deze bij grotere apparaten worden gebruikt. Een oplader of lamp is geen probleem, maar grill apparaten, broodroosters, andere keuken apparaten of bijvoorbeeld computers hebben een grotere kans op kortsluiting. Het is daarom verstandig om deze stopcontacten te vervangen voor geaarde stopcontacten. Ook kunnen van enkele contactdozen dubbele gemaakt worden of de ze kunnen meteen veiliger worden gemaakt. Dit is handig wanneer u kleine kinderen heeft.

Hulp van de elektricien bij het aanleggen van stopcontacten

Het plaatsen van een stopcontact brengt meerdere factoren met zich mee. Het is namelijk belangrijk om te weten of u een stopcontact wil verplaatsen, vervangen of een nieuwe wilt aanleggen. Verder spelen de plaats van het stopcontact en bijvoorbeeld het soort muur ook nog een rol bij de installatie. Een elektricien kan u hier goed bij helpen. Zo voorzien zij u graag van vrijblijvend advies of helpen zij u met een vakkundige installatie. Neem contact met ons, Elektrostoring Rotterdam, op om een afspraak in te plannen!

Bel nu onze elektricien

Waarom kiest u voor ons?

24-uurs storingsdienst
Veilig en vakkundig
Allerlei elektra werkzaamheden
Kwaliteit staat voorop

Waarom zou u voor ons kiezen?

Alles rondom groepenkast

Wij bieden u de hulp die u nodig heeft rondom uw groepenkasten. Bel ons direct voor een afspraak!

Oplossingen bij kortsluiting

Wat uw probleem ook is, wij hebben de oplossing voor uw kortsluiting in of rondom uw huis.

Aanleggen van elektra

Net een nieuw huis en weet u niet hoe u uw elektra moet aanleggen? Wij zijn u graag van dienst!

Menu
Call Now Button