Verlichting op zonne-energie

Tips

Verlichting op zonne-energie is verlichting waarbij de energie door middel van zonne-energie wordt opgewekt. Over het algemeen geschiedt het opwekken van energie door middel van een zonnepaneeltje die bovenop de betreffende lamp geplaatst is. Dit hoeft echter lang niet altijd het geval te zijn. Er zijn genoeg installaties waarbij de lampjes worden gevoed middels een centrale zonnepaneel die soms tot wel tien lampjes kan voeden. Je bent dan wel weer een groot voordeel kwijt van de solitaire lampjes die op zonne-energie werken, aangezien je dan nog steeds een kabel weg moet werken in de tuin.

De lichtopbrengstsolar-panels-871284454772qkB9

De lichtopbrengst van verlichting op zonne-energie wordt steeds beter. Waar de lampjes tot enkele jaren terug nog dramatisch weinig licht gaven, is dat tegenwoordig al een stuk verbeterd. De lampen brengen, ook mede dankzij de sterk groeiende techniek achter LED verlichting, steeds meer licht voort. Daardoor worden lampen op zonne-energie een steeds beter te accepteren oplossing voor plekken in de tuin waar het veel moeite of tijd zou kosten om er een kabel heen te trekken.

Merk wel op dat de lichtopbrengst sterk afhankelijk is van de plaatsing. Een lampje op zonne-energie zal in de schaduw nauwelijks energie kunnen opwekken, waardoor de lichtopbrengst minimaal zal zijn.

Waarom kiest u voor ons?

24-uurs storingsdienst
Veilig en vakkundig
Allerlei elektra werkzaamheden
Kwaliteit staat voorop

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button