Stopcontacten aanleggen in Rotterdam

Wilt u nieuwe stopcontacten aanleggen in uw huis? Of wilt u bestaande contactdozen verplaatsen of vervangen? Heel begrijpelijk. Tegenwoordig gebruikt men zoveel elektrische apparaten dat genoeg stopcontacten in huis noodzakelijk is. U zou zelf aan de slag kunnen gaan met het plaatsen van stopcontacten, maar het blijft werken met elektriciteit. Werken met elektriciteit brengt altijd gevaren met zich mee. Het is daarom verstandig om het aan een professional over te laten. De vakkundige elektriciens van Elektrostoring Rotterdam zijn u hier dan ook graag mee van dienst. Onze elektriciens hebben al vele jaren ervaring en kunnen met iedere soort stopcontact uit de voeten.

Bestaande stopcontacten laten verplaatsen

stopcontacten aanleggen

Naast het aanleggen van nieuwe stopcontacten in uw woning is het ook mogelijk om bestaande stopcontacten door elektriciens te laten verplaatsen. Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld een meubelstuk tegen de muur heeft staan en hierdoor net niet meer bij dat stopcontact kan. Het is zonde als u niet gebruik kunt maken van de geïnstalleerde contactdozen. Het verleggen van een stopcontact voorkomt dat u bij het aansluiten van extra, nieuwe stopcontacten de groep in uw meterkast overbelast. Een elektricien kan u hierover adviseren en zorgen dat de kabels van het stopcontact op de juiste plek worden aangesloten.  Bovendien heeft een elektricien ook het juiste materiaal in huis om bijvoorbeeld een sleuf te vrezen om de kabels van het stopcontact weg te werken. Onze professionele elektriciens zorgen bovendien ook voor een mooie, nette afwerking.

Oude stopcontacten vervangen in Rotterdam

Niet alleen voor het installeren van nieuwe stopcontacten of het verplaatsen kunt u bij ons terecht, maar ook om uw oude stopcontacten te vervangen.  Als uw woning al wat ouder is, is de kans aanwezig dat uw stopcontacten niet allemaal geaard zijn. Bij niet-geaarde stopcontacten is de kans op kortsluiting groter wanneer deze bij grotere apparaten worden gebruikt. Een oplader of lamp is geen probleem, maar grill apparaten, broodroosters, andere keuken apparaten of bijvoorbeeld computers hebben een grotere kans op kortsluiting. Het is daarom verstandig om deze stopcontacten te vervangen voor geaarde stopcontacten. Ook kunnen van enkele contactdozen dubbele gemaakt worden of de ze kunnen meteen veiliger worden gemaakt. Dit is handig wanneer u kleine kinderen heeft.

Hulp van de elektricien bij het aanleggen van stopcontacten

Het plaatsen van een stopcontact brengt meerdere factoren met zich mee. Het is namelijk belangrijk om te weten of u een stopcontact wil verplaatsen, vervangen of een nieuwe wilt aanleggen. Verder spelen de plaats van het stopcontact en bijvoorbeeld het soort muur ook nog een rol bij de installatie. Een elektricien kan u hier goed bij helpen. Zo voorzien zij u graag van vrijblijvend advies of helpen zij u met een vakkundige installatie. Neem contact met ons, Elektrostoring Rotterdam, op om een afspraak in te plannen!

Bel nu onze elektricien

Waarom kiest u voor ons?

24-uurs storingsdienst
Veilig en vakkundig
Allerlei elektra werkzaamheden
Kwaliteit staat voorop

Waarom zou u voor ons kiezen?

Alles rondom groepenkast

Wij bieden u de hulp die u nodig heeft rondom uw groepenkasten. Bel ons direct voor een afspraak!

Oplossingen bij kortsluiting

Wat uw probleem ook is, wij hebben de oplossing voor uw kortsluiting in of rondom uw huis.

Aanleggen van elektra

Net een nieuw huis en weet u niet hoe u uw elektra moet aanleggen? Wij zijn u graag van dienst!

Menu
Call Now Button