Sfeerverlichting in uw tuin

Tips

Een sfeervolle woning is zo gecreëerd, maar hoe zit het met uw tuin? Is deze net zo sfeervol als uw woning of mag er wel wat meer sfeer komen? Het aanbrengen van sfeerverlichting in uw tuin zorgt ervoor dat ook uw tuin een gezellige uitstraling krijgt. Sfeerverlichting is er tegenwoordig in veel verschillende soorten en maten, waardoor u uw tuin geheel naar eigen smaak kunt verlichten.

Verlichtingsplan opstellen

Voordat u start met het aanschaffen van de sfeerverlichting, kunt u beter eerst een verlichtingsplan opstellen. Hierin werkt u uw tuin uit en geeft u de plekken aan die u wilt verlichten. Op deze manier weet u precies hoeveel armaturen en spotjes er nodig zijn voor de juiste verlichtingsintensiteit. Komt u er niet uit met het verlichtingsplan? Ga dan eens langs bij een adviseur en laat hem dit voor u uitwerken .

Verschillende soorten sfeerverlichting

lamps-798976_960_720Doordat er tegenwoordig heel veel verschillende soorten sfeerverlichting op de markt is, kunt u uw tuin op veel verschillende manier verlichten. Naast de functionele en accentverlichting, kunt u lampen aanbrengen die uw tuin van sfeer voorzien. Hierbij kunt u bijvoorbeeld kiezen uit bovengrondse tuinlampen, wandlampen en diverse soorten spots. Geef het type sfeerverlichting ook altijd aan op uw verlichtingsplan.

Sfeerverlichting plaatsen

Nadat u de verlichting heeft gekocht, kunt u beginnen met het plaatsen ervan. Moet er nog elektriciteit worden aangelegd naar de verschillende verlichtingsbronnen en wilt u dit laten doen? Neem dan contact op met een elektriciën bij u in de buurt. Sfeerverlichting met 12 volt kunt u prima zelf aanbrengen.

Waarom kiest u voor ons?

24-uurs storingsdienst
Veilig en vakkundig
Allerlei elektra werkzaamheden
Kwaliteit staat voorop

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button