Heeft u te maken met een blikseminslag in huis? Bel de elektricien!  

Tips

Wanneer u onverhoopt te maken heeft gehad met een blikseminslag in huis is het sterk aan te raden om de hulp van een elektricien in te schakelen voor hulp. Een elektricien kan u helpen bij het achterhalen van de ontstane schade aan uw woning en direct een passende oplossing bieden. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van kapotte elektriciteitskabels en het herstellen van een eventuele schade aan de meterkast. Wanneer u de schade niet meteen door een elektricien zou laten herstellen, zou dit kunnen betekenen dat u op een later moment nog te maken krijgt met kortsluitingen en stroomstoringen. Wij helpen u dit graag te voorkomen!

Mogelijke schade als gevolg van een blikseminslag

Als gevolg van een blikseminslag krijgen elektrische apparaten, uw meterkast en de elektriciteitskabels een enorme hoeveelheid stroom te verwerken. Zeker elektrische apparaten kunnen hier vaak niet op de juiste manier mee omgaan, waardoor deze in een keer kapot zijn. Het is vaak lastig of helemaal niet mogelijk om de elektrische apparaten nog te herstellen. Dit is ook de reden dat mensen vaak aanraden om de elektrische apparaten uit het stopcontact te halen bij een hevige onweersbui.

Stroomstoring na een blikseminslag

In de meeste gevallen gaat een blikseminslag gepaard met een stroomstoring in huis. De bron van de stroomstoring kan in uw woning liggen, maar bijvoorbeeld ook bij het elektriciteitshuisje van de netbeheerder in uw omgeving. In het laatste geval zult u moeten wachten tot het moment dat de netbeheerder het elektriciteitshuisje hersteld heeft. In de meeste gevallen wordt dit nog dezelfde dag gedaan. Mocht de bron van de stroomstoring wel in uw woning liggen, dan wordt dit vaak veroorzaakt door een kortsluiting in elektrische apparaten. De elektriciens kunnen u helpen bij het vinden van de kortsluiting!

Waarom kiest u voor ons?

24-uurs storingsdienst
Veilig en vakkundig
Allerlei elektra werkzaamheden
Kwaliteit staat voorop

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button